fredag 4 december 2009

Here we go again! FRIDAY!

Det var ett evigt tjat om det här med fredag kanske ni tycker. Men det tycker inte jag. Det är faktiskt lika trevligt varje gång. Två fredagar av tre är nu avklarade dessutom. Med Aludd i Indien. Och det har flutit på bra måste jag ändå tillstå. Massor att göra. Men betar av en sak i taget. För att behålla maximalt fokus. Det blir liksom bäst så. Minst rörigt och med bra resultat.

Nog om detta. Nu är det som sagt fredag igen och på sedvanligt vis följer härmed den soliga reklambyrån Sunny side ups fredagslåtar. Så håll till godo. Först ut denna vecka är Johan som imponerar med stor engagemang.Som god tvåa den här veckan följer byråns vd, projektledare och spelevink Robban.Åsa har verkligen blivit varm i kläderna. Hon bevisar sig gång på gång. Den här veckan har hon envist trilskats med en bild i Photoshop med mera och nu trillar hon dessutom in på en hedrande tredjeplats.Byråns egen östeuropé. Lucia har verkligen visat framfötterna den här veckan. Skulle faktiskt vilja påstå att hon varit byråns ryggrad. Så en extra ryggdunk till dig.Tappa inte haka nu. Här följer Aludds bidrag. Från andra sidan jorden. Inkom via sms klockan 11.32. Förmedlad av Anderz.Och gentleman som han är lät han sitt eget bidrag bli inskickat efter att han förmedlat Aludds bidrag. Anderz fredagslåt.Fredagslediga Mias bidrag.Therese ska ut och resa den här helgen med ser det ut som. En stor resväska står stationerad ute i hallen. Jag tror hon ska fira tidig julafton i föräldrahemmet. Under julledigheten drar hon nämligen till Australien. Byråns globetrotter.Så var det då dags för min egen fredagslåt. Jag var helt inställd på KISS, men fick plötsligt en helt annan låt på hjärnan. Here we go!Så. Då väntar vi bara på Nusse och Ruth.

Jamen ser man på Ruth. Tackar.Och slutligen Nasse! Nusse hävdar nämligen att han inte hade svinisen, men det är ingen som tror honom. Nu är han oavsett vilket frisk.Och som vanligt vårt wild card SE.Trevlig helg alla!

1 kommentar: