måndag 10 augusti 2009

Way Out West – uppladdningen.

Årets upplaga av Way Out West är på intåg. På torsdag drar klubbprogrammet i gång och på fredag lunch öppnar insläppet till Slottsskogen. De första stängslen sattes upp nu i morse. Luften i parken darrar. Nu laddas det. Andreas har planerat vilka akter han ska prioritera och gjort en playlist på Spotify. Han har publicerat en länk på Facebook. Ulf har lyssnat till för honom okända artister hela veckan och fortsätter så fram till fredag. Sven-Eric messade mig om vi skulle slå våra påsar ihop och gå dit tillsammans. Jag svarade ja. Han svarade att klubben han driver på Ritz kommer hålla igång i dagarna tre. Hela staden bubblar med andra ord. Och sedan är det Kulturkalaset också, men det skiter jag fullständigt i.

Dokumenterad väg till jobbet genom Slottsskogen, före Way Out West (en liten omväg):


2 kommentarer:

  1. Slottskogen har väl aldrig sett mer inbjudande ut ;)
    Kul att du kommenterade så att jag hittade hit. Gillar ditt ställe här, eller vad man nu ska säja. Nu finns du på min blogglista så jag är här igen nästa uppdatering. Men jag är vääldigt dålig på att kommentera, jag ber om ursäkt redan nu.

    SvaraRadera
  2. Kul att du hittat hit. Tredje bloggmånaden för mig, så det känns stort att finnas med på en så rutinerad bloggares lista. Som du ser finns du även med på min.

    SvaraRadera