måndag 26 oktober 2009

Kriminalare på film när den är som sämst.

Hade egentligen tänkt att vänta med inlägget till imorgon, få med bilder och så där. Men så läste jag Blogfrossas senaste inlägg och fick lite inspiration. Mikebike har sällan några bilder i sina inlägg, han bara skriver och skriver. Jävligt bra till råga på allt. Alltså, ni som inte redan följer hans blogg, börja med det ögona böj. Riktigt bra.

Så till filmen jag nyss sett klart. Wallander. Prästen. Den tjugoelfte i ordningen. Denna gång en för mycket. Den här var inte bra. Storyn sög rejält, även om mördaren inte var den helt självklara. Försvarsadvokaten. Se där ja, nu behöver ni inte se filmen. Skådespeleriet var ett lågvattenmärke det med. Sverrir kommer nog aldrig växa i polisuniformen och Krister Henriksson hade inga av sina bättre dagar under filminspelningen av den här filmen.

Nä, nu får det bli att läsa några rader istället, innan det är dags för sängen. Är det inte kriminalare på film, så är det kriminalare i bokform. Hypnotisören av pseudonymen Lars Kepler. Recension kommer. Lovar att inte avslöja mördaren i det inlägget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar