onsdag 21 oktober 2009

Andreas Remfeldt. Blivande AD-ass. Frågan är var.

Så i går kom han då. Killen som terroriserat mig med ett brev om dagen i över två veckor. Andreas Remfeldt. 22 år. Född i Bergen. Uppväxt i Örebro. (Där hade vi redan något gemensamt.) Nyligen inflyttad till Göteborg. Sveriges framsida.

Min första tanke när Andreas klev in genom dörren var. "Jösses, vad lång han är. Och vilken fjunig mustasch."

Artigt sträckte han fram handen med orden "vilken fin välkomstskylt". Jag vet inte om han klätt upp sig för detta speciella tillfälle, men han var otroligt välklädd. I klubb-blazer och fluga om jag inte minns fel. (Jag kan ha fel på den punkten.) Jag erbjöd kaffe och fick "gärna ett glas vatten" till svar. Vi slog oss ner i hörnrummet.



Andreas hade förberett sig väldigt väl. Jag insåg genast att jag inte skulle ha det där vanliga sitta-ner-vid-bordet-och-kolla-i-portfolio-snack. Nä, här vankades det dragning.



Jag tänker inte närmare gå in på Andreas portfolio. Jag tycker nämligen att du som är i reklambranschen och läser detta också ska träffa Andreas. Boka ett möte på andreas.remfeldt@gmail.com, och bilda dig en egen uppfattning. Det jag vill säga är att jag sällan stött på en person som så gärna vill in i den här branschen och som är beredd på en stor uppoffring för att nå sitt mål. Och jag är också övertygad om att han kommer att lyckas.

2 kommentarer: