tisdag 3 november 2009

Varannan dag gör kroppen glad.

Nej Kisen och Kepsen tränade inte i morse. De kanske har beslutat sig för varannan-dag-principen. Vilket är väldigt sunt egentligen. Så får kroppen vila och muskler byggas.Själv var jag där såklart. Jag skiter i allt sån't där med att bygga muskler på rätt sätt. Det är skönt att kicka igång kroppen på morgonen.Det har dykt upp ytterligare ett lustigt radarpar. Fast egentligen är de inte det. Det känner inte varandra överhuvudtaget. Men tillsammans blir de lustiga. Den ena killen är väldigt kort och satt i kroppen. Den andra väldigt lång och väldigt stor utan att för den skull vara vältränad. Jag har tänkt att berätta om den långa killen tidigare men det har inte blivit av. Idag var han inte där, men igår. Killen beter sig ytterst märkligt. Han dyker upp precis när jag är klar med träningen och jag sitter i omklädningsrummet, redo för dusch.

Det naturliga vore såklart att han byter om och sedan lämnar omklädningsrummet. Men istället går han alltid raka vägen in på toaletten. Han måste ha en väldigt dålig mage. Är det så är det ju tråkigt för honom.Själv sitter jag alltid och pustar ut i några minuter. Det är min ritual.Nu är inte det märkligaste att han alltid rusar in på dass det första han gör. Nej, ännu mer konstigt är att han duschar innan träningen. Jag repeterar, innan träningen. Och det har hänt flera gånger. När jag står där i lugnan ro och gnuggar in schampo i håret så kliver denna jätte helt oväntat in i duschrummet. Strange. Very strange.

Den lille killen då? Jo han ville visa sig på styva linan den här morgonen och fastän alla trampmaskiner förutom min var ledig, så skulle ha nödvändigtvis ta den bredvid mig. Ideligen sneglade han på mitt räkneverk. Och varje gång jag ökade motståndet gjorde han det med. Han höll ut i tjugo minuter. Loser.

2 kommentarer:

  1. Hi hi. Visst är det skönt att vinna fast det inte är en uttalad tävling? Den inre tillfredsställelsen tar en upp till en högre nivå.
    Och det ÄR verkligen underligt att duscha INNAN träning. Kan inte komma på någon vettig orsak.
    Och tack för Epic i fredags! En gammal favorit som spelas för sällan.

    SvaraRadera
  2. Ja hela plattan är en favorit sedan det begav sig. Och visst är det skönt att vinna.

    SvaraRadera