tisdag 10 november 2009

Pinsam fotbollsgala i år igen.

Så var det nu det där med fotbollsgalan på tv igår. Hur usel får en tv-gala vara egentligen? Och år efter år dessutom. Adam Allsing och hon den där blonda som förmodligen blev fröken Sverige på nittiotalet. Hur kommer det sig att de får en ny chans varje år? Inte kan väl någon tycka att de gör ett särskilt bra jobb som programledare?

Men David Batra var väl kul ändå? Eh, nä. Fast alla sketchinslag då, de får ju trots allt galan att lyfta. Skulle inte tro det.

Att fotbollsspelare inte är vältaliga det visste vi ju redan. De är bättre på att dribbla än att hålla tacktal. Förutom Zlatan då, som är bra på båda. Fast han var ju å andra sidan inte där. Och inte Henke heller, som blev avtackad och hyllad med både inslag och stående ovationer.

Prins Carl Philip gjorde ett nervöst scenframträdande och prinsessan Madeleine såg mest uttråkad ut. Kent och idoltjejen Amanda Jensen, som alla verkar tycka är så bra, spelade med största sannolikhet playback. Mittfältaren Carolina (?) Seger, insåg jag mot slutet, hade bättre koll än vad som först verkade. Hon var faktiskt galakvällens enda muntration tillsammans med Zlatans leende på förinspelad tejp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar