onsdag 11 november 2009

Fotograf Mikael Olsson hyr ut finfin lokal från första december. Ring 0705 88 49 89.

Fotografen Mikael Olsson ska tydligen ge sig på något nytt spännande projekt. Mikael är han som maniskt fotograferat Bruno Mathssons hem ni vet. Och som inte för så länge sedan ställde ut bilder på Hasselblads Center. I alla fall utannonserar han just nu på Facebook att han ska bo på annan ort ett tag, och därför vill hyra ut sin del av lokalen på Föreningsgatan 4b, från och med 1 december. Lokalerna är fint inpissade då grymma byrån Sturm & Drang startade upp där och om jag inte är helt fel på det så sitter fotografen Ola Kjelbye där just nu, tillsammans med ett antal andra kreativa personer.

Enligt Mikaels Facebook-annons så hyr han ut cirka 35 kvadrat. Då får du dessutom tillgång till gemensamma utrymmen som konferens, kök med diskmaskin, kyl och frys. Och som kronan på verket en finfin toalett. Och det ingår bredband (vilken leverantör förtäljer inte annonsen), larm, städning, kaffe och kontorsbord. Även möjlighet till garageplats.

Nämen, vad väntar du på? Söker du en plats att sitta på så ring Mikael Olsson nu. Innan någon annan gör det! Numret är 0705 88 49 89.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar