fredag 31 juli 2009

En listplacering är en listplacering.

Jag vet inte om det här med bloggandet har tagit sig för stora proportioner. Det är självklart att man alltid försöker göra sitt bästa, men var går gränsen? Jag ska erkänna en sak. Det finns nog inte ett enda inlägg jag inte korrigerat på något sätt. Som nu till exempel. Klockan är snart tio i fyra på natten när jag skriver det här inlägget. Det är klart att det inte blir perfekt. Rätt troligt att det blir ett och annat stavfel. Dessutom har jag varit ute och slarvat. Öl på Hemma Hos och sedan fler öl på Björns Bar. Det bjöds på några Fernet dessutom.

När jag för några veckor sedan sparade bloggen på olika portaler kategoriserade jag den under rubriken "personligt". Ett helt självklart val eftersom bloggen är skapad till minne av fassan. Klart personlig.
Bloggtoppen.se

För några veckor sedan hände dock något. Inläggen tog till viss del en annan form. Inläggen blev mer personliga. Oundvikligt säger en del. Medvetet säger jag. Det finns nämligen hur mycket som helst kvar att ösa ur gällande fassans liv. Och jag tänker fortsätta med den typen av inlägg. Däremot kommer de blandas upp med mer personliga reflektioner. Fortfarande är konst och kultur ett givet inslag eller utgångspunkt.
Blogtoplist.se
Toppblogg.se

Ändå. Jag beslöt mig för att kategorisera bloggen under rubriken konst eller kultur istället för personligt. Kan som parentes informera er om att t ex Blondinbellas blogg är kategoriserad under personligt. Resultatet lät inte vänta på sig. Från att bloggen varit helt osynlig på bloggportalerna har den nu seglat upp på synliga placeringar. På Favoritlistan.se ligger min blogg på 3:e plats över mest lästa Foto & Konst bloggar. På Toppblogg.se ligger bloggen på 17:e plats över mest lästa kulturbloggar. På Blogtoplist.se är det en hedrande 30:e plats under kategorin Konst. På Topblogarea.se är det en 10:e plats som gäller. Och på Blogglista.se är placeringen så bra som en 2:a plats. Helt otroligt!
Blogglista.se

BlogTopArea.se


Nu bör väl tilläggas att konst- och kulturkategorierna är rätt smala jämförelsevis med personligtkategorin, men ändå. Det är inte så många som läser kulturbloggar. Men, en listplacering är en listplacering. Och jag hoppas så klart att ni fortsätter att följa min blogg så att jag stiger ännu högre upp på listorna. Det finns en tävlingsmänniska även i mig. Blondinbella, känner du flåset i nacken?
Favoritlistan.se

1 kommentar: